Steun ons en help Nederland vooruit

Esther Teunissen

Commissielid

Winterswijk

Sinds 1991 wonend in het mooie Winterswijk. Gehuwd met Rudi en moeder van vier tienerzoons en één dochter in de basisschoolleeftijd. Hobby’s: handbal (zelf spelend en trainer/coach van een jeugdteam), onze twee honden en het regelmatig aanmoedigen van man en kinderen bij diverse sportwedstrijden (volleybal, voetbal en handbal).

Werkend binnen het sociaal domein wil ik net als D66 dat ieder die het nodig heeft de goede sociale zorg krijgt. Liberaal waar het kan, sociaal waar het moet. Vanuit deze overtuiging wil ik mij voor D66 in Winterswijk inzetten. Naast individuele vrijheid hebben we een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor wie het (tijdelijk) niet redt.

De komende jaren moet er veel gebeuren omdat de gemeente sinds 2015 veel nieuwe taken erbij heeft gekregen binnen het sociaal domein en er ook nog eens bezuinigd moet worden. Daarnaast verandert de behoefte in de samenleving. Goede en juiste informatievoorziening aan inwoners van Winterswijk is hierbij van groot belang, zodat zij ook de juiste keuzes kunnen maken en de juiste zorg kunnen inzetten. Vanuit de politiek wil ik hier een bijdrage aan leveren, zoals bijv. het samenwerken met mijn collega partijgenoten aan de zorgbewaarkrant die onlangs is uitgegeven.

D66 is de politieke partij voor mij omdat zij net als ik met een open blik en buiten de kaders durft te denken als het gaat om het oplossen van problemen. Ze gaan uit van gelijkwaardigheid en de eigen kracht van mensen. Daarbij praat D66 niet over mensen maar met mensen, zodat ook zij gehoord worden. D66 denkt in mogelijkheden, en daar houd ik van!

 

Telefoon: 06-39206601

Meer van Esther Teunissen