Steun ons en help Nederland vooruit

Jeroen Swienink

Campagne en social media

Getrouwd met Marleen en trotse vader van Fleur. Als geboren en getogen Winterswijker ben ik blij om hier in de Achterhoek te kunnen wonen en werken. Het gezellige stadse centrum en de mooie landelijke omgeving maakt Winterswijk in mijn ogen ideaal om in te leven voor jong en oud, mens en dier. Als hobby en vrijetijdsbesteding maak ik graag muziek, volleybal ik en loop ik graag (een klein rondje) hard. Door mijn hobby’s en commerciële achtergrond ben ik vaak in contact met ondernemers en verschillende verenigingen.
Ik merk met name de laatste tijd steeds meer leuke, nieuwe initiatieven en samenwerkingen tussen deze. De kracht en de toekomst van Winterswijk ligt volgens mij ook in het samenwerken van al deze partijen. Bij de landelijke politiek ligt op dit moment niet echt mijn interesse, maar ik merk wel dat de plaatselijk politiek mijn aandacht heeft. Met name toen mijn dochter op een gegeven moment zei: “Stem je nu al weer op D66?” Dat was denk ik voor mij de trigger om deze stap te nemen en aan te kloppen bij D66 Winterswijk.
Met mijn verkoop- en marketing ervaring, hoop ik binnen D66 Winterswijk een positieve bijdrage te kunnen leveren in de groei van de partij in Winterswijk. Door aan een sterk team te bouwen welke breed georiënteerd is kunnen we als D66 voor iedereen een open aanspreekpunt zijn. Landelijk gezien staan we als D66 sterk en met het oog op de toekomst van Winterswijk hoop ik dat we met zijn allen steeds meer een duidelijk verschil kunnen maken!