Steun ons en help Nederland vooruit

Loes ten Dolle

Fractievoorzitter

26 jaar

Winterswijk

Wie is Loes

Geboren en getogen ben ik in de gemeente Winterswijk, het mooiste stukje Nederland als je het mij vraagt. Ik ben momenteel 26 jaar en werkzaam als fractiemedewerker en communicatiemedewerker bij de provinciale Statenfractie van D66 in Gelderland en daarnaast ben ik ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad bij het SKB. Een diverse werkweek, precies wat bij mij past. Ik hou ervan om hard aan de slag te gaan voor de goede zaak en het liefste heb ik daarbij een beetje hectiek. Zelf ben ik het beste te omschrijven als bevlogen, gedreven en ga ik door waar andere ophouden. Dit komt misschien voort uit mijn verleden aan de dansacademie, waar je alleen door kon als je net een stapje extra deed. Dat past mij en dat is precies waarom ik me ook voor Winterswijk wil inzetten. Ik voel me enorm verbonden met Winterswijk en waar ik ook ben zou ik de stem van de Achterhoek uitdragen.

Waarom D66 Winterswijk

De D66 staat niet voor achterover leunen, maar doen en kijkt daarbij altijd of iedereen mee kan komen. Het is belangrijk oog te hebben voor een ieder, waarbij we uitgaan van iedereens individuele kracht.

Wat ik graag zie veranderen is dat ook de gemeenteraad in Winterswijk gaat verjongen. Het moet voor de jeugd aantrekkelijker worden om hier te komen of te blijven. Winterswijk is immers een dynamisch dorp met vele mogelijkheden die optimaal benut moeten worden. Daarnaast zal ik mij inzetten voor transparantie in het bestuur van de gemeente Winterswijk. Dit zal ik doen vanuit een juridisch oogpunt, om zo de waarborgen van de inwoners van de gemeente Winterswijk volledig in acht te nemen.

Paspoort

Opleiding:

  • Pre-master Politicologie (Radboud Universiteit)
  • Master Strafrecht (Radboud Universiteit)
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (Radboud Universiteit)

Werk: 

  • Ambtelijk secretaris OR SKB
  • Fractiemedewerker en communicatiemedewerker D66 Gelderland

Vrijwilligersfuncties: 

  • Cofounder Krijg nou tieten
  • Gelders Els Borst Netwerk

 

 

Meer van Loes ten Dolle