Steun ons en help Nederland vooruit

Thijs Potuit

Campagnecoördinator

Mijn naam is Thijs Potuit, ik ben 18 jaar en ik volg een opleiding tot Juridisch Medewerker. Sinds oktober dit jaar ben ik aangesloten bij D66 Winterswijk als steunfractielid. Al lange tijd ben ik geïnteresseerd in politiek en daarom ga ik deze uitdaging aan. Door de landelijke richtingwijzers waar D66 voorstaat zoals goed onderwijs, klimaat en diversiteit ben ik geïnteresseerd om lid te worden van D66.

Via iemand uit mijn kennissenkring ben ik betrokken geraakt bij de lokale politiek. Zo vind ik de richtingwijzer om het centrum van Winterswijk aantrekkelijker te maken een mooi initiatief om de lokale ondernemer te ondersteunen. Winterswijk moet niet alleen voor buitenstaanders aantrekkelijker worden maar ook voor de jeugd binnen de gemeente.

Winterswijk behoort bij de leegloop gemeentes van Nederland omdat hoger onderwijs, passende huisvesting, schaarste aan aantrekkelijke evenementen te ver weg zijn. Dit terwijl de jongeren de toekomst zijn, zeker in een mooie gemeente als Winterswijk.