Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Winterswijk duurzaam Modemekka?

WINTERSWIJK – Wordt Winterswijk het duurzame Modemekka? Dat is de vraag die centraal staat op de themabijeenkomst van D66 over de toekomst van de modewinkels in Winterswijk.

Winterswijk doet het goed als winkelcentrum. De modewinkels, de markt en de horeca van Winterswijk trekken veel klanten aan, ook uit de omgeving en uit Duitsland. In de regio steken we er, volgens dagblad De Gelderlander, samen met Enschede als winkelcentrum bovenuit.

Sprekers
Drie interessante sprekers geven antwoorden op de vragen hoe de modewinkels aantrekkelijk kunnen blijven en welke ontwikkelingen er zijn in de mode en mode-industrie in de Achterhoek. Zij laten zien hoe de winkel van de toekomst eruit ziet en waar de Duitse klanten behoefte aan hebben. Op deze vragen geven drie interessante sprekers samen met de aanwezigen een antwoord. Een van de sprekers is Michiel Scheffer, mode-econoom en lijstrekker van D66 Gelderland.
De bijeenkomst is speciaal bedoeldvoor modedetaillisten, medewerkers van modewinkels, geïnteresseerde shoppers en belangstellende centrumondernemers.

Aanmelden
De lezing vindt plaats op maandag 2 februari in het Doopsgezinde Kerkje aan de Torenstraat, aanvang 20.00 uur; de entree is gratis. Aanmelden voor deze avond kan door te mailen naar d66winterswijk@gmail.com.
Meer informatie geeft Lilian Boonstra, p.r. coördinator D66 Winterswijk, 06-82000133, lilianboonstra@hotmail.com

Gepubliceerd op 15-01-2015 - Laatst gewijzigd op 22-11-2018